Baren stängde – gäst inlåst hela natten

Gästen blev instängd i baren en hel natt, och ingen vet hur mycket öl eller annan alkohol det gick åt under den tiden. Foto: Pixabay.

Baren stängde som vanligt. Men en gäst blev kvar och upptäcktes först morgonen efter. Nu misstänks gästen dessutom för brott.

Det var den gångna helgen som den ovanliga händelsen inträffade i centrala Stockholm. Efter en intensiv fredagskväll med många gäster som precis fått lön, stängde man baren som vanligt och personalen gick hem.
Men en ganska rejält berusad man blev kvar inne i lokalen och ingen lade märke till honom i samband med stängning. Det berättar sajten Mitt I Stockholm.

Först strax före sju på lördagsmorgonen upptäcktes mannen och det var efter att han utlöst ett inbrottslarm. När polisen kom till platsen hade han dessutom plockat på sig varor från baren.
Mannen omhändertogs och fördes till polisstationen för tillnyktring. Han är också misstänkt för stöld. Om det gick åt någon alkohol under de timmar som mannen var instängd är det ingen som vet. Kanske inte ens mannen själv.