Visa upp era nya öl på Beernews

Alla nya svenska öl på ett och samma ställe. Det är ambitionen när vi nu bjuder in alla svenska bryggare att presentera sina nya öl på Beernews.se.

Funktionen är enkel för bryggarna. Allt som krävs är att man skaffar en inloggning. Sedan har du chansen att presentera alla dina nya öl under funktionen Bubblare på Beernews.se.
Ju fler bryggare som hakar på, desto bättre blir det för alla våra ölintresserade läsare som är nyfikna på vad som händer ute på bryggerierna.
Ta chansen att gå med direkt. Du får chansen att synas med alla dina nya öl, och vi vet att de som läser Beernews gillar öl och är nyfikna på vad som händer i Öl-Sverige.

Nu i början kan alla bryggerier publicera öl som släppts sedan 1 april.

Så här gör du:

Gå in på sidan www.beernews.se/bubblare/registrera och fyll i ditt bryggeris uppgifter. Klicka sedan på registrera.

Vi kommer sen att kontrollera uppgifterna och du får ett mejl när ditt bryggeri är godkänt. Vi räknar med att det tar högst 24 timmar men oftast kommer det att gå betydligt snabbare.

När du har fått ditt bryggeri godkänt går du till sidan som länkas i mejlet för att logga in (http://www.beernews.se/bubblare/login/).

Du kommer då in på ert bryggeris adminsida. Börja gärna med att lägga in bryggeriets logga. Det gör du genom klicka på inställningar längst upp till höger. Loggan kommer sedan att visas tillsammans med dina nya öl för sidans besökare.

Nu kan du lägga till er första öl. Klicka på knappen Lägg till ny öl. Du får då upp följande formulär.

Fyll i all information och klicka sen på spara. När du har gjort detta kommer vi att kontrollera inlägget och sedan godkänna för publicering. Inlägget kommer då att visas på sidan www.beernews.se/bubblare samt i en widget på förstasidan. Notera att widgeten inte kommer att visas förrän vi fått in minst fyra nya öl. Så här kommer det att se ut på /bubblare:

Har du synpunkter på tjänsten eller vill ha förbättringar hör gärna av dig till info@beernews.se.