Vi söker en jury till Årets Ölgöteborgare

Årets Ölgöteborgare ska utses i mars. Nu kan du vara med och bestämma vem som ska få priset.

Det var i går som Beernews berättade om det pris som ska delas ut tillsammans med Gbg Beer Week och En Öl o Whiskymässa. Årets Ölgöteborgare kommer att gå till en person som betytt mycket för ölutvecklingen i staden.

Priset kommer att delas ut på En öl- o Whiskymässa den 25 mars, vilket också är sista dagen för Gbg Beer Week 2017.

Nu får du chansen att vara med i juryn och bestämma vem som ska få priset. Tre av de sju platserna i juryn kommer att gå till er som läser det här.

– Det känns bra att låta kunniga öldrickare i vara med i processen kring priset. Det finns väldigt många ölintresserade som kommer att kunna bidra med stor kunskap när juryarbetet ska göras, säger Ronny Karlsson på Beernews.

Det är inget krav att du bor i Göteborg, men du kommer att behöva vara på plats vid två tillfällen för att först utse ett antal kandidater till priset, och sedan vid ett andra möte bestämma vem som ska bli Årets Ölgöteborgare 2017.

Om du är intresserad av att vara med i juryn kan du skicka ett mail till ronny@beernews.se. Det går också bra att anmäla sitt intresse på Facebook i kommentarsfältet till denna text. Du kan förstås också föreslå någon som du tycker ska vara med i juryarbetet.