Välbesökt i år igen på Sibbarps bryggerifest

Bildspel

Bild 1 av 3

Personalen fick jobba hårt när över 2000 besökare ville dricka öl.

I fjol var det en stor överraskning när det kom nästan 2000 personer till Sibbarps Husbryggeris egen ölfest. I år kom det ännu fler besökare.

Bryggerier med placering i trakterna kring Limhamn i Malmö blev överraskade i fjol när man för första gången arrangerade sin bryggerifest. Nästan 2000 personer dök upp och ville prova öl från det lokala bryggeriet.

Därför var förstås Rolf Nilsson och resten av gänget på bryggeriet beredda när festen i helgen genomfördes för andra gången.

– Det började vid lunch i lördags och började att ebba ut vid niotiden på kvällen. Vi hade fler besökare än i fjol och det var nog drygt 2000 personer här under dagen, säger bryggeriägaren Rolf Nilsson.

Tolv kranar och två kassor gjorde att köerna kunde hållas nere och gästerna var mycket nöjda med dagen.

– Vi har fått mycket beröm i sociala media och vi hade två matleverantörer som ordnade med bra mat.

En ny jul-lager hade premiär men även de andra ölen uppskattades. En hel del talar för att bryggeriet kommer att fortsätta med det här evenemanget och göra det årligt återkommande.

– Det är många som bor här i området som kommer på festen, det var bra stämning och väldigt städat. Just nu är jag väldigt trött, men vi kommer nog att göra det här fler gånger.