Tullen redo för sin premiär i Stockholm

Bildspel

Bild 1 av 9

Det blev en hel del folk som samlades i baren på Tullens nysatsning vid Hornstull.


 

En bar har blivit sju i Göteborg. Nu är det även dags för Stockholm. Under onsdagskvällen hade Ölstugan Tullen sin smygpremiär vid Hornstull.

Den som varit på någon av Ölstugan Tullens barer i Göteborg kommer att känna igen sig även i Stockholm. Och varför ändra ett vinnande koncept?

Nu är förhoppningen att även Stockholmarna ska gilla upplägget. Under onsdagen var det smygpremiär och från och med torsdag är baren öppen för allmänheten.

– Det känns bra och det har varit en liten dröm att någon gång öppna i Stockholm. Det är en större stad och lite tuffare, och vi är ödmjuka men tror att det ska gå bra, säger Andreas Jakob.

Det är nära tunnelbanestationen vid Hornstull som baren ligger och även här är det enbart svensk öl som gäller.

– Vi vill ha bra öl på kranarna och i kylskåpen. Vi vill lära känna bryggarna i Stockholm och hitta samarbeten, och flera har redan hört av sig, säger Jakob.

Baren är i storlek ungefär som den på Andra Långgatan i Göteborg, men en uteservering kommer att öka den totala ytan rejält under sommarhalvåret. Under onsdagskvällen var det smygppremiär för inbjudna gäster och sedan är det officiell premiär på torsdag.

– Vi bygger Tullen på människorna som kommer hit och på vår fantastiska personal. Det kommer att bli likadant i Stockholm. Lokalen är fantastisk och det här kommer att bli bra, avslutar Andreas Jakob.

Här ovan kan du se bilderna från smygpremiären.