Svårt att få högsta betyg av vissa kunder

Pubägaren sov en hel natt på golvet i lokalen efter att en berusad gäst glömt sin hund. Trots det fick han kritik av gästen i sociala media dagen efter.

Puben The Dreadnought i Edinburgh, Skottland, röstades nyligen fram som stadens bästa pub, och det går i alla fall inte att klaga på servicen. När en överförfriskad kvinna för en tid sedan glömde sin hund sent på kvällen kunde pubägaren bara vänta.

Kvinnan kom inte tillbaka och till slut bestämde han sig för att sova över på golvet i puben tillsammans med hunden. Han postade en bild på det hela i sociala media, och skrev skämtsamt om att han gjorde det som bevis för varför han inte kommit hem till sin fru den natten. Han konstaterade också att såväl han som hunden efter natten återförenats med sina närstående.

Kvinnan hämtade alltså hunden dagen efter, troligen både bakfull och ångerfull. Men något större tack blev det inte för pubägaren.

I stället skrev kvinnan ett betyg om puben där hon klagade på att hennes Merlot hade varit för kall under kvällen. Vissa är onekligen svåra att göra helt nöjda.