Steph firar med öl – på sitt eget sätt

Steph Chewnings har hittat sitt sätt att bli känd med hjälp av öl. Foto: Twitter.

Det går att bli känd på olika sätt. Steph Chewning har blivit det genom att hälla öl över sig själv i samband med hockeymatcher.

Chewning är hockeysupporter och gillar Washington Capitols som nu tagit sig till final. När laget besegrade Tampa Bay i den sjunde och avgörande matchen i semifinalen var det utstålt i Washingtons arena. Trots att matchen spelades i Tampa och bara visades på storbildsskärmar. När det stod klart att Washington vann firade Chewinings med att hälla öl över sig själv.

När laget nyligen också vann den andra finalmatchen i Las Vegas, upprepade hon sitt firande. Det finns inga rapporter om hur Chewnings firade lagets seger i den tredje finalmatchen, kanske för att matchen spelades i Washington och det var riktigt svårt att få biljetter. Efter en match till i Washington väntar den femte finalmatchen i Las Vegas. Då lär det vara fullsatt i arenan hemma i Washington igen och kanske får 21-åringen anledning att fira igen.

– Om vi vinner Stanley Cup borde alla hälla en öl över sig, säger Chewning till Washington Post.

Att fira segrar med en öl är inte speciellt ovanligt, men Steph Chewning har onekligen hittat sitt eget sätt att göra det.

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Steph firar med öl – på sitt eget sätt

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer