Snön sätter stopp för Hill Farmstead

De rankas som bäst i världen. Men inte ens då kan man rå på vädrets makter. Nu tvingas Hill Farmstead ställa in sitt planerade ölevent på grund av snökaos.

Amerikanska Hill Farmstead har i flera år rankats som världens bästa bryggeri på ölsajten Ratebeer. Ofta reser ölintresserade långt för att vara på plats när det släpps nya spännande öl.

Ett sådant event var inplanerat i dag, men några nya öl kommer det inte att bli. Snökaos gör nämligen att det nästan inte går att ta sig fram till bryggeriet.

– Moder Jord har inte visat sig vara på vår sida de senaste dagarna. Vi fick massor med regn i söndags och det blev till slask och under det senaste dygnet har vi fått nästan 25 centimeter snö, skriver man i sociala media.

Snön ska fortsätta att falla och bland annat är parkeringen vid bryggeriet oanvändbar. Det gör att släppet av ölet Clover nu skjuts upp.

Man berättar i sin post att detta varit något man oroat sig för under en längre tid, då vädret i delstaten Vermont kan växla rejält under vinterhalvåret.

Än så länge finns inget nytt datum för ölsläppet och bryggeriet ber också om ursäkt om det finns personer som redan påbörjat sin resa till bryggeriet för att köpa det nya ölet.