Rocktema satte fart på måndagens ölfest

Bildspel

Bild 1 av 5

Nicola Sarcevic, Millencolin och Mikrofonbryggeriet, samt Peter Iwers och Daniel Svensson, Odd Island och tidigare In Flames, samlades på Beefeater Inn under måndagen.


 

Måndagen på Gbg Beer Week var kanske den dag som hade samlat minst antal event. Men det blev bra fart ändå, inte minst på Beefeater Inn.

Det var ett rock ´n roll-tema som mötte gästerna på Beefeater Inn under måndagskvällen. Peter Iwers och Daniel Svensson, båda före detta medlemmar i In Flames, hade ett event tillsammans med Mikrofonbryggeriets Nikola Sarcevic, sångare i punkbandet Millencolin.
En hel del besökare var på plats, även om trion inte fick så många frågor inledningsvis.
– Det brukar vara så, det brukar krävas en eller två öl först, sade Daniel Svensson.
På Brewers Beer Bar var det premiär för Kenneth Alexanderssons första öl utanför hembrygdsvärlden. Han vann Gothia Hembryggarförenings klubbmästerskap i höstas och vann då en bryggning hos Electric Nurse, där han var på plats och hjälpte Peter Robertsson under bryggningen. Nu var det premiärdags för ölen och Alexandersson var nöjd.

– Det är jättekul och ölen är bra. Den är lite beskare än vad min version var, men Peter har gjort ett bra jobb, berömde han.

På Beerbliotek var det shopping och öl som gällde. Ett antal utställare fanns på plats i lagerlokalen samtidigt som provsmakningsbaren var öppen. Bland annat gick det att få en skäggtrimning innan det var dags för nästa öl.