Populär engelsk ölfestival ställer in

Den brittiska ölmässan Independent Manchester Beer Convention ställs in 2024. Det meddelade arrangörerna på sociala medier under måndagen.

Vid tio tillfällen har Indy Man Beer Con, som mässan kallas i folkmun, arrangerats i den klassiska byggnaden Victoria Baths i Manchester. Mässan har lockat mängder av besökare och bryggerier från hela världen, bland annat Omnipollo och Dugges.

 

Just som många brittiska ölentusiaster gick och väntade på årets biljettsläpp till evenemanget som brukar hållas i oktober, släppte arrangörerna i stället nyheten att det inte blir någon festival 2024.

 

Någon anledning till varför Indy Man Beer Con ställs in i år ges inte. Arrangörerna skriver bara att det var ett svårt beslut att ta och tackar bryggerierna och gästerna som gjort festivalen till vad den blivit. Sedan listar de några av sina favoritögonblick ur arrangemangets skummande historia.

 

Av reaktionerna i sociala medier är det många som kommer att sakna eventet. Men arrangörerna stänger inte dörren helt för en fortsättning längre fram. Inlägget på hemsidan avslutas med orden: ”Tills vi möts igen… Skål!”