Övergivna hundar får nya hem via ölburkar

Övergivna hundar hittade ett nytt hem efter att ha synts på ölburkar. Foto: Pixabay.

Motorworks Brewing har hittat sitt eget sätt att hjälpa övergivna hundar att få ett nytt hem. Via bryggeriets burkar har flera hundar hittat ny husse och matte.

Floridabryggeriet säger sig tycka om djur en hel del och det märks på deras senaste initiativ. Ett fyrpack öl med fyra olika burkar där övergivna hundar fick synas fick fart på lokalbefolkningen och gav mycket uppmärksamhet till projektet.

– Responsen har varit överväldigande. Vi har haft massor med samtal och meddelanden och är glada att vi gett hundhemmet så mycket uppmärksamhet. Vi älskar hundar och kan inte nog tacka vår community för att de har ställt upp, säger Barry Elwonger på bryggeriet till CBS.

Vid ett event på bryggeriet nyligen fanns flera av hundarna från burkarna på plats och det ledde till att flera av hundarna fick ett nytt hem direkt.

Bryggeriet säger nu att man inom kort ska släppa nya burkar med andra hundar som behöver hjälp. Cirka 150 fyrpack såldes bara under det första evenemanget och nu hoppas alla inblandade på ett fortsatt stort engagemang för dessa övergivna hundar.