Oktoberfest i världskända byggnaden

I oktober serveras för första gången alkohol i observatoriet på Empire State Building i New York. Foto: Pressbild

För första gången i historien serveras nu öl i Empire State Buildings observatorium i New York. Och det är Bronx Brewery som får den äran.

Empire firar i år 90-årsjubileum och som en del av det firandet har man bjudit in Bronx Brewery för en oktoberfest i observatoriet på 86:e våningen. Det är första gången som alkohol serveras där under den berömda skyskrapans långa historia.

– Vi fortsätter vår 90-årsfirande av världens mest kända byggnad denna höst med ett partnerskap med vårt lokala favoritbryggeri, Bronx Brewery, säger Jean-Yves Ghazi på Empire State Building Observatory, i ett pressmeddelande.

Bronx Brewery kommer att sälja fyra olika öl, deras American Pale Ale, World Gone Hazy IPA, Smile My Guy IPA och Das Bronx Oktoberfest.

– Vi är stolta över att förenas med Empire State Building för att fira oktoberfest i hjärtat av New York, säger Sean Valenti, talesperson för Bronx Brewery.

– Vårt arbete kretsar kring vår gemenskap, kreativitet och inkludering, som är saker man kommer att tänka på när man ser Empire State Building.

Så har du vägarna förbi New York är det nu du har chansen att blicka ut över staden med en öl i handen. Varje torsdag till lördag från den 14 oktober finns Bronx Brewery på plats.

Läs mer här.