Nu ska Chammas bara satsa på bryggpuben

Hanna Chammas ska i fortsättningen bara satsa på Waza. Foto: Ronny Karlsson.

Han är ny ägare till bryggpuben Waza i Stockholm. Nu säljer Hanna Chammas sitt andra ställe i Stockholm för att fokusera enbart på nysatsningen.

Beernews har tidigare berättat om att Hanna Chammas tagit över Monks tidigare bryggeripub på Wallingatan i Stockholm. Bryggarna Charles Cassino och Jens Nilsen stannar kvar och brygger öl för fullt till den egna puben.

Nu står det också klart att Chammas i fortsättningen ska lägga all sin kraft på bryggpuben. Han har nämligen sålt Lilla Barkarby bar och matsal som han drivit i 15 år.

– Vi har en liten ambitiös förortskrog, där vi specialiserat oss på belgiskt öl och en gedigen vinlista, summerar han sin skapelse, säger han till sajten Mitt i Stockholm.

Hanna Chammas berättade tidigare i år för Beernews att han länge haft en ambition att få driva ett bryggeri, och med sin gedigna bakgrund inom restaurangbranschen var det ett perfekt ställe när han fick chansen att ta över lokalen i Vasastan.

1 augusti tar de nya ägarna över i Barkarby och det kommer att bli en avslutningsfest i slutet av juli. Därefter ligger allt fokus på Waza.