Nu börjar bryggerier bli klara för All In

Göteborgsfestivalen All In Beer Fest flyttar i år till Avenyn och Bishops Arms och ett av av alla bryggerier som dyker upp där är belgiska St Bernardus.

Pelle Frost som står bakom All In Beer Fest är väldigt nöjd med att få med det prestigefulla belgiska bryggeriet på ölfesten.

– Det är jätteroligt att St Bernardus är med. Jag kände att jag ville ha lite mer bredd och vi har inte haft den typen av bryggerier tidigare. Och det är en favorit i stilen för mig, så jag kontaktade dem på Instagram och efter att jag hade presenterat festivalen sa den jag pratade med ”vad roligt, jag kommer”, säger Pelle Frost.

– Vår typ av craftbeerfester öppnar vanligtvis inte dörrarna för såna bryggerier. Deras öl går ju att komma över i Sverige, så det är ju inte så att de inte går att få tag på och det kanske är därför de mig veterligen inte varit med förut i såna här kretsar.

Pelle har satt en maxgräns på 45 bryggerier i år, en gräns han redan överskridit i tanken och det ser ut att bli 47. Biljetterna har varit ute för försäljning sedan strax före årsskiftet och hittills är drygt tio procent av totalt 4000 sålda.

Mycket är nytt i år, All In Beer Fest lämnar Hisingen och på grund av pandemin så är Lina van der Zwan inte kvar som festivalgeneral och det är Pelle själv som roddar. Ny samarbetspartner för festen är Bishops Arms på Avenyn i Göteborg och själva festivalen kommer att vara i angränsande hotellet Elite Park Avenue. Och det blir mer fokus på mat än det varit på tidigare festivaler.

– Jag kan inte säga så mycket mer om det än, men Götaplatsgruppen kommer att sköta matdelen. Vi och Bishops Arms har ambitionen att göra det till en bra matplats. Vi vill inte att folk ska gå därifrån för att äta någon annanstans, det känns som folk gjort det tidigare år.

Följande bryggerier är klara hittills för All In Beer Fest 2021:

Alefarm Brewing

Ten Hands Brewing

CoolHead Brew

Browar Funky Fluid

Frau Gruber

Sudden Death Brewing

Dry & Bitter Brewing Company

Newbarns Brewery

Thornbridge Brewery

Poppels Bryggeri

Ārpus Brewing Co

Omnipollo

Makemake Brewing Company

Pühaste Brewery

Hyllie Bryggeri

St. Bernardus

All In Brewing