New York i fokus på Man In The Moon

Man In The Moon fortsätter sitt USA-tema under januari. Den här gången kommer Stockholmspuben att ha fokus på New York.

Kalifornien, Hawaii, och Ohio har varit teman tidigare år när Man In The Moon satsat på öl från ett bestämt område i USA under januari. Direkt efter nyår är det nu dags igen och nu handlar det om öl från staten New York.

– Vi kände att det nu var dags för New York, som en ganska underskattad ölstat tycker vi. Vi har dessutom lyckats ordna med flygtransporterade fat som innebär att man kommer kunna dricka färsk IPA på fat i Stockholm som keggades bara några dagar innan i Upstate New York, Bronx eller Long Island, säger barchefen Victoria Källberg.

2-26 januari ska satsningen pågå och totalt handlar det om runt 80 olika fatöl från cirka 15 olika bryggerier.

– Våra återkommande januariteman är antagligen de mest uppskattade bland våra gäster. Mycket tror jag är tack vare att vi försöker ta in lite mer udda och exklusiva prylar som normalt sett inte kommer till Sverige. Det såg vi minst sagt när vi körde Hawaii, det blev en helt galen uppslutning och folk pratar fortfarande om det. Dessutom gillar gästerna att vi brukar ta fram mat från de olika ursprungen som funkar grymt med ölen. Jag kan lova att man inte kommer bli besviken den här gången heller, kommenterar Källberg.