Många gick all in på helgens stora ölfest

Bildspel

Bild 1 av 33

Peter Nilsson var på ett strålande humör under lördagskvällen.

Vilken fest det blev under lördagen på All In Beer Fest i Göteborg. Betydligt fler besökare dök upp för att prova öl och Beernews var förstås på plats med kameran.

Det var en trevlig festivaldag redan under fredagen, men under lördagen var det ännu mer feststämning och ganska många fler besökare.

Bryggerierna fick jobba hårt för att servera de många ölälskande festivalbesökarna, och de flesta var överens om att ölen höll riktigt hög standard.

Arrangörerna hade lyckats med att få till en riktig bra blandning när det gäller utställare. Lokala bryggerier blandades med några av de bästa bryggerierna från övriga delar av landet. Men där fanns också internationella bryggerier på plats och där handlade det om allt fråm modern öl från till exempel Deya och Wylam, till mer klassisk öl från bryggerier som Ayinger och St Bernardus.

Efter 18 månader utan festivaler har det nu varit intensiva helger för ölnördarna. En hel del personer har varit i såväl Köpenhamn som Malmö, och nu var det All Ins ölfestival i Göteborg som gällde.

Här ovan ser du en hel del bilder från den festliga lördagen.