Lördagen slutsåld för ölmässan i Göteborg

Har du tänkt att gå på En Öl&Whiskymässa i Göteborg? Då är det dags att skaffa biljetter för lördagen är redan slutsåld.

Mässan i Göteborg är en av Sveriges mest populära och intresset håller i sig. Nu är alla cirka 15000 biljetter till lördagen slutsålda och det är ändå flera veckor kvar till den ölfesten.

– Vi väljer att inte sälja fler biljetter än så och det är förstås kul att intresset är så stort, säger festivalgeneralen Stanley Wong.

Till fredagen finns det fortfarande biljetter kvar. För att hantera de många åskådarna och erbjuda en trevlig miljö har man jobbat med att få ned ljudvolymen i lokalen något.

– Det blir fler mattor inne i utställningshallen och vi har även satt upp hängtyger som ska absorbera en del av ljudet, säger Wong.

Även när det gäller antalet ölutställare är intresset mycket stort. 88 olika utställare kommer att erbjuda öl på mässan och det är nytt rekord.

– Det har kommit till många nya och det är få som kliver av. Vi är en mässa för den breda publiken och vi vill att folk ska få möjlighet att prova på de svenska hantverksölen, säger Wong

Totalt ser det ut att bli mellan 160 och 170 utställare på mässan som genomförs 6-7 april.

Med rekordmånga utställare på plats är det också rimligt att tro att den prestigefyllda öltävlingen också kommer att få riktigt många anmälda öl. Det blir med andra ord hektiska dagar för de öldomare som ska ta sig i genom alla anmälda öl.