Här är bilderna från Brewdogs nya hotell

Bildspel

Bild 1 av 7

Snart öppnar Brewdog sitt första ölhotell.

 

32 rum. Alla med fokus på öl. På måndag öppnar Brewdogs hotell i Columbus, Ohio, och det är fullbokat direkt.

Beernews har tidigare berättat om Brewdogs amerikanska projekt med att bygga ett ölhotell i Columbus, Ohio. Hotellgästerna i de 32 rummen kan bland annat se in i bryggeriet från sina fönster.  Intresset har varit stort och över 500 hotellnätter har bokats av Brewdogs närmaste supportrar.

– DogHouse är verkligen ett unikt hotell. Med hjälp av våra passionerade supportrar har vi skapat en vallfärdsort för ölentusiaster från hela världen. Vi har tänjt på gränserna för vad modern gästvänlighet kan betyda och har skapat ett helt unikt hotellkoncept. Vi hoppas att det här inspirerar bryggare och hotellägare att fortsätta utveckla och utöka möjligheterna för vad som kan åstadkommas med öl, säger Brewdogs USA-ansvariga Tanisha Robinson.

Det är tack vare crowdfunding som hotellet blivit verklighet och de som satsat pengar har haft förtur till hotellet.

Bland de 32 rummen finns en nästan 200 kvadratmeter stor Brewmaster-svit och en 140 kvadratmeter stor Punk-svit. Intill huvudlobbyn och nära hotellets hundpark finns fyra rum dit hundar är välkomna.

– För många ölentusiaster har tanken på ett ölhotell bara varit en önskedröm. En utopi som ansetts vara ouppnåelig. Fram tills nu. Med hjälp av stödet från våra supportrar och ölmissionärer jorden runt har vi jobbat hårt för att förverkliga drömmen, säger James Watt, en av Brewdogs grundare.

Receptionen är utbytt mot en bar där en bartender checkar in gästerna, och på alla rum finns det olika Brewdog-öl.

Brewdog är redan i färd med att bygga sitt andra DogHouse-hotell intill bryggeriets huvudkontor i Ellon i Skottland. Hotellet, som planeras öppna 2019, byggs på en 13 000 kvadratmeter stor tomt vid BrewDogs bryggeri

Här ovan kan du se bilder från hotellet.