Great Brands satsar på ett nytt samarbete

Importföretaget Great Brands fortsätter att satsa offensivt. Nu inleds ett samarbete med Brands for Fans.

Brands for Fans jobbar nära musikrelaterade varumärken och skapar drycker som öl och sprit. Samarbeten har gjorts med bland annat Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Motörhead, Mustasch, Plura, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival.
Bland de öl som finns med i samarbetet är Motörhead Bastards Lager och Motörhead Röad Crew.
– Vi är oerhört glada och stolta över att starta ett samarbete med Great Brands. Självklart ur ett företagsperspektiv då det finns så många möjligheter och synergieffekter, och vi vet att det finns en stor efterfrågan på våra produkter på marknaden. Sen även på det personliga planet för att vi älskar Jugge och hans gäng och har alltid skitkul ihop. Vårt sökande efter en proffsig samarbetspartner med massor av passion och glimten i ögat är över; teamet på Great Brands tickar i alla boxar, säger Yvonne Wener i ett pressmeddelande.
Great Brands jobbar med amerikanska bryggerier som Oskar Blues och Cigar City. Men man samarbetar också med Nynäshamns Ångbryggeri och Frequency Beer Works, som har musikkopplingar till In Flames.
– Det kommer bli en rolig resa att få arbeta med de fantastiska spritprodukter som Brands For Fans producerar. Det finns inget företag som så precist lyckas pricka in sin målgrupp och har dedikerade fans snarare än kunder. Deras portfölj blir ett perfekt komplement till våra utländska och svenska befintliga varumärken säger Jugge Hasselqvist på Great Brands.