Gratis öl för stjärnan under resten av livet

Basebollstjärnan Joe Musgrove för gratis öl av Ballast Point eter sin bedrift nyligen. Foto: Pixabay.

Joe Musgrove blev först med att göra en så kallad no-hitter för San Diego Padres. Nu får han gratis öl under resten av live från Ballast Point.

 

Baseboll är inte så stort i Sverige, men i USA är det riktigt populärt. Därför blev det rejäl uppståndelse efter att San Diego Padres pitcher Joe Musgrove nyligen svarade för klubbens första no-hitter genom tiderna.

Det skedde i matchen mot Texas Rangers nyligen där Padres vann med 3-0.

Det var alltså första gången som laget inte släppte ifrån sig någon poäng och det har fått stor uppmärksamhet över hela USA.

Nu har även San Diego-bryggeriet Ballast Point hakat på i hyllningskörerna. Man lovar nämligen att se till att Musgrova ska ha tillgång till gratis öl från bryggeriet under resten av sitt liv.

– En San Diego-kille som gör lagets första no-hitter i historien förtjänar att aldrig mer behöva betala för en öl. Så vi ser till att det blir så, skrev bryggeriet på Twitter häromdagen.

Fram till Musgroves bedrift var San Diego Padres det enda laget i proffsligan MLB som inte hade gjort en no-hitter.

Men nu är det alltså avklarat och under matchen var det bara en av motståndarna från Texas som lyckas träffa bollen. Extra kul var det förstås för Padres-fansen att det var en kille som är uppväxt i staden som svarade för den uppmärksammade insatsen.