Gott om svenskar på festival i London

Bildspel

Bild 1 av 24

Party! Joanna Weber och Annie Nilsson sprang på Victor Dahlberg i vimlet under lördagen.


 

London Craft Beer Festival blev en riktig svenskfest i helgen. En hel del ölintresserade svenskar hade nämligen tagit sig till London för att på gå festival.

London Craft Beer Festival (LCBF) hade växt och bytt lokal till det här året och de nya lokalerna vid Tobacco Dock centralt i London var perfekta för en ölfestival. De olika utrymmena i lokalen gjorde att ljudnivån aldrig blev extrem även om det var gott om besökare framför allt på lördagen.
Alla de bäst rankade brittiska bryggerierna fanns på plats och från Sverige var det Stigbergets, Beerbliotek och Dugges som var på plats.
Bland besökarna var det många svenskar och det är tydligt att ölintresset i Sverige är så stort att många till och med åker till festivaler utomlands.
Det varma vädret var en utmaning men det fanns ändå en hel del skuggiga platser på festivalområdet, och de flesta såg till att det även dracks vatten och inte bara öl under besöket.

När Beavertowns Extravaganza tappat en del del bryggare är det i stället LCBF som är den stora ölfestivalen för modernare bryggerier i London under sommaren.

Festivalgeneralen Greg Wells hade fullt upp men var nöjd med det mesta under festivalen. Möjligen skulle det ha funnits lite fler sköljstationer för besökarna men i det stora hela verkade alla väldigt nöjda med upplägget.
Här ovan ser du sett stort antal bilder från festivalen.