Flytt ger möjlighet att ha en egen bar

Bildspel

Bild 1 av 3

Ivan Keane är nöjd med att vara på plats i nya lokaler.

Han flyttade inte så långt. Men den nya lokalen ska ge Ivan Keane möjlighet att satsa på egen provsmakningsbar i Lidingö.

 

Han är kvar på Lidingö och det är inte långt mellan lokalerna. Men nu är Ivan Keane på plats i sina nya lokaler och för Keane Brewing är det ett viktigt steg.

– Det känns riktigt bra att ha det gjort. Den här lokalen är inte så mycket större, men den ligger mer centralt, säger han.

Bryggverket på 1000 liter har fått flytta med och där finns också sex stycken jästankar i samma storlek. Nu bryggs det för fullt, då ölen på lagret i princip är slut.

Flytten drog ut lite på tiden då ett överklagat bygglov gjorde att han fick avvakta. Men nu är allt klart och då öppnar sig även nya möjligheter.

När bryggningen är i gång börjar även planeringen för nästa steg i utvecklingen. En provsmakningsbar för öl skulle vara ett lyft och så vill Ivan Keane satsa. Då ska det även gå att dricka stora gas med folköl på plats.

– Målet är att ha öppet ett par gånger i månaden, det ska inte bli något speciellt stort och jag ska inte ha öppet sent på kvällarna, säger han.

Runt 20 sittplatser siktar han på och det finns även plats att ha gäster utomhus när vädret tillåter.