Festlig kryssning med fokus på belgisk öl

Bildspel

Bild 1 av 16

Simon Vandenbrande skötte serveringen för Methode Goat, men Jens Skrubbe såg till att även Raf Souvereyns fick vara med på bild.

Den andra upplagan av Belgoklubbens Åbokryssning med belgiska bryggerier är i gång. Torsdagskvällen bjöd på lugn stämning och en hel del god öl.

Det var i samband med sitt femårsjubileum som Belgoklubben i fjol ordnade med en ölresa till Åbo. Efter resan var responsen så bra att det blev en resa även i år. Under torsdagskvällen lämnade färjan Stockholm för att komma tillbaka under fredagskvällen. Ombord på båten blev det fest med tio belgiska bryggerier på plats och dessutom fanns svenska Tempel Brygghus samt Stockholm Brewing med.

Ölälskande resenärer kunde dessutom prova öl från Cantillon och Methode Goat, där det var Jens Skrubbe som skötte serveringen.

På fredagskvällen startar en resa till och då är det fler personer som kommer att åka med. På båten finns också en shop där god belgisk öl gick att köpa och där var det många som ville ha tag på de flaskor från Methode Goat som fanns tillgängliga.

Här ovan ser du bilder från första kvällen.