Electric Nurse fick lyckad helg i Holland

Bildspel

Bild 1 av 4

Det blev en trevlig tap takeover på In De Wildeman. På bilden Simon på In De Wildeman, Michael från Wiper and True, Jesper Lindberg från Electric Nurse, Etienne från Oersoep och Peter Robertsson från Electric Nurse.

Det blev två välbesökta tillställningar när Electric Nurse spenderade en helg i Holland. För bryggeriet blev det också en helg med en hel del nya kontakter.

Helgen inleddes på klassiska In De Wildeman i Amsterdam, en craft beer-bar med flera hundra års anor. Här gjorde man en tap takeover tillsammans med brittiska Wiper & True.

– Det kom mycket folk och även flera andra bryggare som ville säga hej och prova lite öl. Det blev en riktigt lyckad dag, sade Jesper Lindberg, säljare på Electric Nurse.

Därefter bar det av till Eindhoven där Electric Nurse var det enda svenska bryggeriet på Van Moll Festival. Cirka 20 bryggerier fanns på plats för den lyckade festen med cirka 2000 deltagare.

– Det var mer än bara en ölfestival, det kom en hel del familjer och det var verkligen trevligt, säger Lindberg.

Van Moll har sin egen bryggeripub i Eindhoven och Erwin van Moll är också mannen bakom festivalen.

– Vi sålde väldigt bra med öl och hela festen var verkligen rolig, säger Lindberg.

Han konstaterar att Electric Nurse inte har något emot att synas i andra länder och kanske på sikt bygga upp kanaler för export.

– Man får knyta väldigt bra kontakter under sådana här resor och det var många riktigt spännande bryggerier på festivalen.