Drömmen ska bli verklig för Trillium

En farmhouse-bryggeri har länge varit en dröm för Esther och JC Tetreault på Trillium. Nu ska den drömmen bli verklighet.

Trillium är bryggeriet som snabbt blev känt över hela världen, framför allt för sina humliga öl, och som sedan fortsatt att växa. I dag har man flera anläggningar i trakterna kring och i Boston och det som startade som ett företag med två personer har i dag blivit betydligt större.

Redan i fjol berättade ägarna Esther och JC Tetreault för Beernews om sin dröm att en dag köpa en gård och driva ett farmhouse-bryggeri.

Nu är gården inköpt i delstaten Connecticut och planerna ska bli verkliga.

– Vi har alltid drömt om att bygga vår framtid och ett farmhousebryggeri trakterna där vi gifte oss i Connecticut. Vi har hela tiden hållit oss till vår vision att köpa råvaror från grannar när det varit möjligt, att brygga öl efter vad säsongen tillåter och att göra stilar som har med vårt arv att göra, skriver de på sin hemsida.

Nu är planen att det nya farmhousebryggeriet ska bygga ännu mer på samma värderingar.

– Vårt mål är att brygga öl med råvaror från den egna gården, att starta ett program för att ta fram råvaror till restauranger och bryggerier i området, att skapa en destination där ni kan dela upplevelser med oss, med era familjer och era vänner, skriver de vidare.

Bygget kommer dock att ta sin tid och det närmaste stora projektet för Trillium blir att öppna nytt bryggeri och restaurang i Fort Point. Det ska ske under hösten.