Bygg ismaskinen som kyler öl och städar åt dig

En dammsugarölkylare för hockeyälskare från Molson Coors. Foto: CNW Group/Molson Coors Canada

Ska man vinna en kanadensares hjärta har kanske Molson Coors det rätta receptet: en miniismaskin som håller golvet rent och ölen kalla.

Brewmboni heter Molsons nya merch som går lite längre än vad merch brukar göra. Den ser ut som som en liten ismaskin och har en kapacitet på upp till fyra kalla öl och som om det inte vore nog är den även en robotdammsugare.

– Vi vet att kanadensiska hockeyfans saknar intrycken från deras hemarenor mer än någonsin, säger Joy Ghosh på Molson Canadian.

– Brewmboni är ett lättsamt sätt för oss att föra fansen närmare sin nationalsport samtidigt som de njuter av en kall öl i ett välstädat vardagsrum.

Än så länge finns bara en prototyp av Brewmboni och kan alltså inte köpas, men intresserade kan följa utvecklingen på webbplatsen MolsonBrewmboni.ca.

Och för den som inte kan vänta så finns tillhandahåller Molson ritningar på webbplatsen för den som har en 3D-printer och vill göra den själv hemma.

Och då finns ju möjligheten att designa det med ett annat ölmärke också.

Det framgår dock inte vad det är för robotdammsugare som den ska passa ihop med, men kylning av ölen verkar ske med hjälp av is.