Brewdog går vidare efter anklagelserna

Brewdog erkänner att man gjort misstag och att man ska rätta till dem.

Efter en intern utredning erkänner Brewdog att man gjort misstag och att man ska bättra sig.

I somras gick ett antal nuvarande och före detta anställda på Brewdog ut i ett öppet brev där de anklagade företaget för att ha en usel arbetsmiljö.

Nu har Brewdogs färska styrelseordförande Allan Leighton och vice ordförande Blythe Jack skickat ut ett meddelande till företagets anställda där man tar upp frågan efter att ha gjort en undersökning om arbetsmiljön.

– Efter att ha läst undersökningen kan jag inte hålla med om hur företaget beskrivs i det öppna brevet och efter att ha pratat med ett stort antal anställda vet vi att det inte är många av er som gör det heller, skriver de enligt bighospitality.com.

– Men det står också klart att Brewdog har gjort misstag och det viktiga nu är att lära av dem, åtgärda dem och bli bättre.

I undersökningen deltog nästan 1000 nuvarande och före detta anställda i en onlineenkät och intervjuer genomfördes med 400 anställda.

Leighton och Blythe erkänner att företaget inte alltid gjort allt rätt och att det har haft en negativ påverkan på företagets arbetsmiljö, men säger att det är dags att börja om på nytt nu.

Läs mer på bighospitality.com.