Beernews firar två år – vi vill ha dig där!

12 september firar Beernews två år. Det ska vi fira rejält med unika öl, ett jäkla party och förhoppningsvis en massa pengar till välgörenhet.

Om vi får säga det själva så blev ettårsfesten i fjol riktigt lyckad. Det var gott om folk som kom till festen, elva unika öl fanns att prova och stämningen var helt underbar.

Nu siktar vi på att göra tvåårsfesten ännu bättre.

Målet är att få hop 16 unika öl från 16 olika bryggerier och vi är en bra bit på väg. Den här gången blir festen hos Brewers Beer Bar på Magasinsgatan i Göteborg och givetvis hoppas vi på att så många som möjligt dyker upp.

Även i år är vår fest inriktad på välgörenhet och allt överskott från kvällen kommer att gå till välgörande ändamål. Exakt vad kommer avslöjas senare i dag, men vi törs lova att det är till ett projekt som alla nog kan stå bakom.

Vi räknar också med att fixa till någon tävling där ni kan vinna fina priser, så det kan löna sig på många sätt att inte missa vår tvåårsfest.

Vi kommer att fortsätta med att hålla er informerade angående 12 september. Vi kommer att vara med när ett antal av ölen bryggs, ni ska få veta vilka som är med och vilka öl de tar med sig.

Så fram med kalendern och boka in redan nu. Det här kommer att bli en riktigt rolig kväll!