Beernews firar med välgörenhet och öl

12 september fyller Beernews ett år. Det firar vi på Brewers Beer Bar med en välgörenhetskväll och ett helt gäng med unika öl.

Tiden går fort och faktiskt är det dags för Beernews att fylla ett år. Ett år som varit fantastiskt med möten med en hel massa fantastiska människor i Öl-Sverige som har resulterat i över 1500 nyhetsartiklar till dags dato.

Nu börjar planerna för vårt firande att ta form. Vi kommer att fixa till en helkväll tillsammans med gänget på Brewers Beer Bar i Göteborg.

Vi har tillsammans med Brewers Beer Bar frågat ett antal bryggerier om de vill brygga en speciell öl till den här kvällen och gensvaret har varit fantastiskt. Som det ser ut nu blir det åtta till tio olika specialöl som har sin premiär just den här kvällen.

För oss på Beernews känns det självklart att fira med god öl på ett bra ölställe och vi hoppas förstås att det ska dyka upp många personer. Vi kommer också att fixa till ett specialquiz med spännande priser.

Samtidigt som du får chansen att dricka god öl bidrar du också till välgörenhet. Vi kommer att skänka allt överskott från den här kvällen till en eller flera lokala organisationer. Vi återkommer lite längre fram med mer information.

– Det är jättekul att så många bryggare engagerat sig i detta och vi tycker att det ska bli kanonkul att vara med, säger Pelle Frost på Brewers Beer Bar.

Mer info om bryggerier och vilka öl som bryggts kommer lite längre fram. Men vi kan redan nu utlova ett antal reportage om bryggningen av de här specialölen.

Det är nog klokt att redan nu boka in den 12 september.