Bagen för dig som gillar öl och golf

Gillar du golf och öl? Då kan det här vara rena drömmen för dig. Golfbagen med inbyggd fatöl har nämligen premiär den här veckan.

Ni som spelar golf, det är väl lika bra att erkänna det. Nog har det hänt de flesta att det någon gång kommit med en burk eller flaska med öl under en sällskapsrunda? Det är ju inte så dumt att dricka lite gott medan man spelar en runda som tar åtminstone fyra timmar.

Nu har Michelob tagit fram bagen som är rena drömmen för dig som gillar öl under rundan. De lanserar nämligen golfbagen med ett inbyggt ölfat. Komplett med kran och allt direkt i bagen alltså.

Så när du blir sugen tar du bara fram ett glas, startar kranen och du får kall öl. Perfekt att imponera med i kompisgänget, så länge du är redo att dela med dig av ölet.

Premiären sker i samband med PGA Championship i Bellerive utanför St Louis i USA kommande helg. Då ska en prototyp av bagen visas upp och kanske kan vi gissa att den kommer att väcka en hel del uppmärksamhet.

Fatet som går att koppla in till bagen är på knappt fyra liter, så det hinner bli några öl innan fatet är slut. Förutom fatet finns det också en högtalare och en mini-tv på bagen.

Här kan du se en video om golfbagen.