Ännu ett bryggeri in på basebollarena

Baseboll och öl hör i hop för många. Nu har ytterligare ett mindre bryggeri satsat på ett samarbete där man har sin öl på arenan.

Det är Revolution Brewing i Chicago som inlett ett samarbete med Chicago White Sox. Sammanlagt 38 kranar ska det finnas på arenan och avtalet är på två år, men möjlighet att förlänga två år till.

– Vi skapar en VIP-känsla för alla. Vi brygger öl för alla och vill ge alla som köpt biljetter en spännande upplevelse, sade Donn Bichsel från bryggeriet till sajten Brewbound.

Det fanns också en möjlighet för Revolution att utöka avtalet och bli det enda hantverksbryggeriet på arenan, men det tackade man nej till. Anledningen är att man anser att White Sox varit väldigt välkomnande till öl från mindre bryggerier och så ville man att det skulle fortsätta.

Revolution är det fjärde bryggeriet som inleder samarbete med en basebollklubb. Boston Beer jobbar tillsammans med Boston Red Sox, Boulevard samarbetar med Kanses City Royals och i helgen öppnade Mikkeller sin bryggeripub på arenan Citi Fields i New York.

Läs hela artikeln här.