Ambulerande ölcirkus till tre svenska orter

Årets cirkussäsong för ölfestivalen ”Craft beer circus” drar igång den 23 mars, då festivalen för första gången kommer till Stockholm.

Det är Debaser på Hornstullsstrand som blir festivallokal för Craft Beer Circus i Stockholm. Festivalen, som arrangeras av Robert Andersson, Glenn Pålsson och Johan Petersson, har bjudit in tio bryggerier från olika håll i Sverige.

 

– Lokalen är perfekt i sitt geografiska läge och kommer också att ge en intim och trevlig inramning. Vi hoppas på en god stämning och är väldigt glada i bryggerierna som vi tycker tillsammans visar på en bra bredd, berättar Robert Andersson, en av arrangörerna.

 

De utställande bryggerierna är Hyllie Bryggeri, Illbatting, Jämtlands Bryggeri, Nyköping Brewing Co, Nynäshamns Ångbryggeri, PKLK Bryggeri, Prins Katts Hantverksöl, Snausarve Gårdsbryggeri, Stockholm Brewing Co och Vreta Kloster Bryggeri.

 

Efter Stockholm fortsätter cirkusen till Mörbylånga på Öland den 25 maj och slutligen Jönköping den 29 juni. På samtliga platser utlovas flera cirkusinslag som i skrivande stund fortfarande är hemliga.