Adoptera en hund och ett sexpack

Foto: Pixabay

Sex övergivna hundar får chansen till ett nytt liv tack vare Fargo Brewing Company i North Dakota. Bryggeriet har lagt bilder på hundarna på sina ölburkar för att de ska hitta nya ägare.

– Vi hoppas att genom detta ska kunna uppmärksamma dessa hundar, som normal kanske blivit förbisedda, sade bryggeriet till CNN

Nyx, Bizzy, Jensen, Hobie, Moby and Virginia heter hundarna. Fargo Original Lager heter ölet och fanns att köpa i sexpack för nio dollar på bryggeriet. Totalt hade bryggeriet gjort 40 sexpack varav de sålde 25. Säljer de inte slut så skänks de till hundhemmet. En del av inkomsterna kommer också att skänkas.

Idén kom från en frivillig på ett lokal hem för övergivna hundar, Jerad Ryan. De sex aktuella hundarna var speciellt svårplacerade för att de inte går så bra ihop med andra husdjur. Efteråt var Jerad nöjd.
– Det här har varit fantastiskt och hjärtevärmande. Det har verkligen lyft fram de här svårplacerade hundarna och jag skulle bli förvånad om det inte ledde till att en eller flera blir adopterade, säger Jerad till CNN.

https://www.instagram.com/p/B4IJMqzhFDp/?utm_source=ig_embed