Välbesökt och festligt på festivalevent

Bildspel

Bild 1 av 8

Sarah Olsson och Victor Brandt drack en del öl på The Rover. Victor har dessutom varit inblandad i en av de öl som Electric Nurse hade med sig på sin tap takeover.


 

Fredagen var den första dagen på Gbg Beer Week där eventen avlöste varandra. Gemensamt för alla event var att de var välbesökta.

Beernews tog pulsen på en hel del olika ställen under fredagskvällen. Gbg Beer Week innebar att det var gott om event att besöka.
På Scandics bar Hak vid Nordstan hade Wifetrap ett event där men erbjöd provsmak. En välfylld bar fick prova öl som inte tidigare varit tillgängliga i Göteborg.
Barleys på Hisingen hade en tap takeover med Två Feta Grisar, också de belägna på Hisingen. Även här var det gott om folk som ville prova öl och äta något.
På Brewdog Bar hade Jonas Barlind premiär för sin india pale ale med inspiration från Vermont och New England. En god och välbalanserad ipa mötte gästerna och Jonas var förstås själv på plats.

På Bishops Arms Järntorget serverades det grön öl. Ja, grön i färgen alltså Spike hade gjort en specialare av sin Da Pils Momentum. Det var ju ändå S:t Patricks Day.

Kvällens rundtur avslutades på Rover där Electric Nurse hade ett event med flera nya öl.
På plats var också Victor Brandt från Entombed A.D. Han har varit inblandad i Electric Nurse öl Dark Skull, och han kunde också avslöja att han gjort en till öl i samarbete med Electric Nurse. Premiär för den kommer det troligen att bli på En Öl & Whiskymässa nästa helg.