Stjärnregissören gör satsning på öl

Joe Russo har bland annat regisserat filmen "Avenger: Endgame". Foto: Filmaffisch.

Han har regisserat flera av Avengers-filmerna. Nu satsar Joe Russo även på ölbranschen i samarbete med Creature Comforts.

Russo har regisserat bland annat filmerna ”Avengers: Endgame” (2019) och ”Avengers: Infinity War” (2018). Men nu är det öl han sätter fokus på.

Bryggeriet Creature Comforts från Athens i Georgia satsar nämligen på en bryggeripub i Fashion District i Los Angeles och satsningen görs i samarbete med Russo.

Satsningen är rejäl och det nya bryggeriet ska kunna producera nästan två miljoner liter öl per år, och det innebär förstås att man satsar på att sälja öl mer än bara i den nya bryggeripuben.

– Vi är uppspelta över att bli en del av den levande ölscenen i Kalifornien och hoppas på att kunna skapa nya samarbeten. Vi kommer att brygga många av våra basöl och säsongsöl, men ser också fram emot att ta fram unika öl för Los Angeles, säger bryggmästaren och delägaren Adam Beauchamp i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Russo och Crearure Comfort ska ha inletts med att en av medarbetarna vid produktionen av ”Avengers: Endgame” hade med sig ölet Tropicalia IPA. Russo ska ha älskat ölet och det har nu lett till en ny spännande satsning i Los Angeles.