Ölet från succéserien nu redo för premiär

Bildspel

Bild 1 av 2

Dean Norris står bakom att Schraderbrau nu kommer ut på marknaden.

Det har planerats ett tag, men nu blir det av på riktigt. Nu släpps nämligen Schraderbräu, ölet som först syntes som hembrygd i populära serien Breakin Bad.

Serien som handlar om läraren Walter White som går sina egna vägar och börjar att tillverka droger har gjort succé i många länder och en av huvudrollerna spelas av Dean Norris. Norris spelar polisen Hank Schrader som är mycket god vän med White utan att känna till hans affärer.

I serien dyker vid flera tillfällen Hank Schraders hembryggda öl upp under namnet Schraderbrau. Medan serien lagts ner för länge sedan, har ölet nu fått nytt liv och det är Dean Norris som står bakom satsningen.

Ölet är en tysk lager och är bryggd hos Figueroa Mountain norr om Los Angeles. Ölet kommer att släpps inledningsvis i Kalifornien och New Mexico.

Det nya ölet finns redan ute på marknaden och rapporteras vara svårt att få tag på.

– Det här har varit ett passionerat projekt för mig under en lång tid och jag är stolt över att till slut kunna dela med mig till allmänheten. Schraderbräu är en god lageröl både i Hanks garage och i din kyl. Jag lovar också att flaskorna inte kommer att öppna sig av sig själva, säger Norris.

Den sista meningen där förstår ni om ni sett serien.