Missa inte mässan – ölkalender på beernews.se

Missade du att lägga in Stockholm Beer i kalendern? Nästa år hittar du den i vår kalender. Foto: Peter Karlsson

Vill du hålla koll på vad som händer i Öl-Sverige? Då kan vi hjälpa dig. Beernews lanserar nu en ölkalender där du kan hitta ölevent från både när och fjärran.

I kalendern samlar vi händelser från hela Öl-Sverige i samma tjänst. Det går att se månader, veckor och även att söka sig fram med hjälp av exempelvis plats. Du hittar alla event på eventsidan och de event som ligger nära i tiden kommer även att synas i högerspalten på förstasidan.

Kalendern är inte heltäckande och kommer nog aldrig att bli det. Grundkravet är att eventet är publikt och kanske något mer än ett veckoquiz. Vi kommer däremot att försöka få med större händelser mässor, festivaler, tap takeovers och annat skoj. Vissa event kommer in automatiskt, men på grund av begränsningar utanför vår kontroll kan vi inte få med allt från exempelvis Facebook den vägen.

Så därför får ni gärna tipsa oss om händelser som vi har missat. Till att börja med genom att mejla event@beernews.se, men är intresset stort kommer vi att lägga upp formulär för att lägga till direkt på sajten.

Vad ska du skicka för uppgifter

  • Händelsenamn
  • Beskrivning
  • Plats, gärna fullständig adress med postnummer och ort.
  • Arrangör
  • Datum
  • Tid
  • Kontakttelefon

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Missa inte mässan – ölkalender på beernews.se

mm

Peter Lindh

Gillar engelsk öl och pilsner mest.

Visa kommentarer

2 Comments

  1. hej, vore fint om det går skriva ut ort överst i kalenderinfon när man hoovrar över med musen. nu ser man inte direkt var nånstans det är och måste gå in på varje enstaka för att lista ut en del

  2. Hej Thomas, jag håller med om att det skulle vara en bra funktion. Ska se om vi kan tillföra det framöver.

Comments are closed.