Haka på oss på mässan och till Haket

Kom och träffa Beernews-redaktionen i Göteborg! Lördagen den 20 april gör vi fyra festliga stopp i montrarna på En Öl & Whiskymässa. På kvällen blir det efterfest galore på Haket där vi quizar, skålar och röstar fram kvällens godaste lageröl.

 

Sätt ett stort X i kalendern. Lördag den 20 april klockan 19:00 ordnar vi efterfest till En Öl & Whiskymässa i Göteborg. Vi har fått ett helt partyrum för oss själva på Haket i Göteborg (Masthuggstorget 5). Det blir mingel med Beernews-redaktionen och förhoppningsvis dyker både läsare och bryggare från när och fjärran upp.

 

Kvällen till ära anordnar vi Lagerfestivalen med redaktionens urval av välkomponerade öl från den svenska lagerhyllan, samtliga riktiga 12-poängare! Vi smakar oss igenom öllistan gemensamt och så röstar vi fram kvällens – ja, kanske rent av Sveriges – bästa lageröl alla kategorier. Öllistan presenteras snart i Facebook-eventet, håll utkik.

 

Dessutom blir det naturligtvis ännu ett ikoniskt och politiskt inkorrekt ölquiz med DoubleBastardBeerBlog. Kvällens musikval står DJ Fattigt Inre Liv för; en eklektisk och garanterat schlagerfri stund utlovas. Och så blir det ett gäng överraskningar så klart. På Beernews releasefest på Lådan dök före detta Candlemass-giganten Messiah Marcolin upp och sjöng en födelsedagshyllning. Vad kommer hända den här gången?

 

Vi värmer upp med att besöka En Öl & Whiskymässa. Där gör vi nedslag hos ett gäng av Beernews supporterbryggerier samt The Wine Hub, där Sanna Lindberg återfinns för dagen. Beernews redaktion finns på plats för att skåla, lyssna på tips och idéer och tävla ut diverse olika överraskningar på varje stopp.

 

Beernews On Tour – En Öl & Whiskymässa 20 april:

• Kl 13.00–13.30 Göteborgs Nya Bryggeri (Plats: B05:58)

• Kl 14.00-14.30 Jämtlands Bryggeri (Plats: B06:21)

• Kl 15.30-16.00 The Wine Hub med Sanna Lindberg (A01:03)

• Kl 16.30–17.00 O/O Brewing (Plats: B06:41)

Anmäl gärna ditt intresse i vårt Facebookevent för mässan.

 

Beernews On Tour – Haket 20 April:

• Kl 19.00 – sent Lagerfestivalen med quiz, musik och överraskningar.

Anmäl gärna ditt intresse i vårt Facebookevent för Haket.

 

Varmt välkomna önskar,

Petur, Sanna, Fredrik, Henrik, Tobias, Simon och André