Gratis öl om jumbon kan vinna en match

Cleveland Browns är sämst i NFL. Nu utlovas gratis öl om de vinner en enda match den här säsongen. Bilden är på andra lag. Foto: PIxabay.

Förra säsongen blev det inte en enda vinst. Nu lovas fansen att de ska få gratis öl om Cleveland Browns vinner en enda match under kommande säsongen.

Det är AB InBev och Bud Light som står bakom det hela. Det blev en hel del uppmärksamhet när man utlovade gratis öl till alla i Philadelphia och Eagles skulle vinna Super Bowl, finalen för NFL som är proffsligan för amerikanska fotboll. Eagles vann förstås och öljätten levde upp till sitt löfte så mycket man kunde i samband med firandet efter segern.

Men när det gäller Cleveland Browns är läget ett annat. Förra säsongen förlorade laget alla sina 16 matcher och ingen tror på laget den kommande säsongen heller.

Så här handlar det inte om gratis öl om man vinner Super Bowl, utan här räcker det med att laget ska vinna en enda match för att invånarna i Cleveland, Ohio, ska få gratis Bud Light.

– Vi är stolta över att visa vårt stöd för Clevland och vill att det här ska vara en del av firandet när första segern kommer, skriver AB InBev i ett pressmeddelande.

9 september spelar Browns sin första match för säsongen i NFL, då man ställs mot Pittsburgh Steelers.

Redan nu finns så kallade ”Victory Fridges” utplacerade på en del av Clevelands barer. De är låsta men ska gå att öppna via wifi när den första segern kommer. Om den kommer…

ANNONS

ANNONS

Dela artikeln Gratis öl om jumbon kan vinna en match

mm

Ronny Karlsson

Gillar de flesta ölstilar, men väljer allra helst en imperial stout.

Visa kommentarer