Glasen som gör det lättare att bära öl

Är du den personen som gärna bjuder kompisarna på första ölen, men som sedan får lämna ett par glas i baren för att de inte går att bära? Nu finns lösningen för dig.

Att gå och köpa öl åt kompisarna är det många som gillar att göra. Inte minst för att du kan vara ganska säker på att de flesta bjuder igen.
Men det är inte många som klarar att få med sig fyra glas samtidigt från baren.
Nu har Carling tagit fram glas som ska underlätta för dig. De räfflade sidorna på glasen gör att de inte glider mot varandra, och de är dessutom lite smalare i botten för att du ska få ett bra grepp.
– Vi ville skapa något unikt. Vi vet att pubbesökare kan vara obekväma med att lämna kvar ett par av glasen när de beställt. Det är därför vi skapade de här glasen, säger Miranda Osbourne på Carlings.
Glasen lanseras i dagarna i Storbritannien och givetvis hoppas man att det ska leda till en ökad försäljning.
Kanske kommer glasen också lägligt för Carlings, som för övrigt ägs av Molson/Coors. Nyligen presenterades nämligen en namnlista med 300 000 underskrifter, där man kräver att Carlings ska sluta med de plastringar som håller samman deras fyrpack. Den typen av plast har sedan tidigare Carlsberg och Guinness gjort sig av med.

Kanske ger detta lite goodwill i väntan på en bättre miljölösning.