Fynda på Systembolaget med ny sajt

Här är dagens kap enligt flaskjakt.se.

Fynda på Systembolaget? Nu finns en ny sajt som säger sig hjälpa dig att hitta fynden.

Sajten heter flaskjakt.se och där kan man se alla artiklar som gått ner i pris den senaste tiden, bland annat en hel del öl. Enligt flaskjakt.se finns 500 prissänkta artiklar på sajten.

— Flaskjakt handlar inte bara om att hitta bra priser, utan också om att hjälpa folk att hitta nya spännande drycker. Systembolaget är fyllt av intressanta produkter som många tyvärr missar, med Flaskjakt kommer förhoppningsvis fler svenskar att bredda sin bild av vad som finns på Systembolaget, säger Christian Isberg, grundare av Flaskjakt.

— Ambitionen med Flaskjakt är att samla en bredd av aktörer och skapa en uppdaterad bevakning för konsumenten. Idag saknas det en tjänst som jämför priser på olika drycker och det skulle vi vilja lösa.

Sajten har en hel möjligheter till att filtrera och sortera efter kategori, tillverkare med mera och även sök. När Beernews besökte sidan var den tidvis ganska segladdad och ganska kategoriska avrundningsfel på priset. Ofta angavs exempelvis det korrekta priset på 28.95 som 28 kronor etc.

Bästa fyndet just nu? Ja, det måste vara en APA från Bronx Brewery som är prissänkt med 62 procent, från 25 till 9 kronor, enligt sajten. Annars verkar ett fat Åbro Original vara ett kap också, sänkt från 1256 till 665 kronor.