Denise fixar event med öl och motorcyklar

Bildspel

Bild 1 av 3

Denise Formsma och Anton Knutsson ser fram emot event där det blir en blandning av öl och motorcyklar.

 

Öl och motorcyklar är ingen bra kombination ute på vägarna. Men i en bar ska det bli något helt annat. Det hoppas Denise Formsma.

Hon jobbar som säljare och marknadsförare på Nordic Kiwi Brewers och har ett stort intresse för motorcyklar. Nu vill hon kombinera öl och motorcyklar med ett event på Lådan i Stockholm. Garage Sessions vol. 1 blir namnet.
– Jag älskar motorcyklar och det kommer en ny yngre generation som gillar att utforma sina cyklar på ett unikt sätt, säger hon.
Den som kommer att visa upp motorcyklar 28 april är Anton Knutsson, som står bakom Injustice Customs. Han kommer att ha med sig tre av sina specialbyggda motorcyklar att visa upp.
– Det blir allt fler motorcyklister och det är populärt med vintage-motorcyklar. Hela den här communityn har ett lite dåligt rykte och många tänker på mc-gäng men det är inte alls så. Vi vill göra det här i en liten skala först och om det går bra så får det gärna växa. Vi gör det gärna i andra städer också, säger Denise.

Eftersom Lådan är ett ölställe så kommer det förstås också att finnas öl. Nordic Kiwi Brewers gör ett specialöl, en pilsner, och kommer även att ha med sig flera andra öl till den här dagen.

– Vi hoppas att det specialölet även ska komma på Systembolaget längre fram.
Det finns en tanke med att kombinera hantverksöl med de här motorcyklarna. Denise Formsma tycker att det finns likheter.
– Öl-cummunityn handlar om att dela en passion med andra, så är det med motorcyklar också. De är båda väldigt spännande subkulturer som växer snabbt.
Här kan du läsa mer om eventet.