Brewdog prisas för hållbarhetstänk

Publican Awards delas ut till förtjänta pubar.

Årets Publican Awards har delats ut till förtjänta pubar i Storbritannien. Bland dem återfinns Brewdogs och North Brewings pubar.

Varje år delas priset ut i en mängd kategorier och med ett svårt år bakom sig kanske det är särskilt värdefullt för drabbade pubar i år. Bakom Publican Awards står The Morning Advertiser, som i år fick nöja sig med ett digitalt event där priserna delades ut.

Brewdow tog hem priset ”Best Sustainable Pub Company” och North Brewing Company prisades för ”Best Brewing Pub Company/North Bar”.

– Vi är väldigt stolta över vår team förmåga att klara traumat som det senaste året inneburit samtidigt som de har upprätthållit hållbarhetstänkandet, kommenterade BrewDogs produktionschef David McDowall priset.

Men den kedja som fick flest priser var Greene King som fick tre priser, bland annat fick vd:n Nick Mackenzie priset ”Business Leader of the Year”.

– Jag förväntar mig aldrig nåt sånt här, men naturligtvis är jag nöjd, men måste också nämna mitt team. De var fantastiska. Varenda en av våra anställda var fantastiska och förhoppningsvis ser de också fördelarna med det här priset också, sa han till The Morning Advertiser.

Kanske uppskattar personalen priset, men möjligen hade de gillar om Greene fått ”Best Pub Employer” i stället, men det priset gick till Brewhouse & Kitchen.

Hela listan med vinnare:

Best Accommodation Operator – Stay Original Company

Best Brewing Pub Company – North Brewing Company/North Bar

Best Sustainable Pub Company – Brewdog

Best Community Pub Operator – Greene King

Best Food Offer – Hippo Inns

Best Premium Food Offer – Stay Original Company

Best Drinks Offer – Darwin & Wallace

Best New Site –  The Meynell Ingram Arms, from Berkeley Inns

Best Pub Employer – Brewhouse & Kitchen

Best Managed Pub Company – Liberation Group/Butcombe Brewing Company

Best Tenanted/Leased Pub Company – Greene King

Business Leader of the Year – Nick Mackenzie, Greene King

Läs mer här.