Blandade ämnen på ölkonferens i Malmö

Bildspel

Bild 1 av 8

Dr. J Jackson-Beckham är mångfaldsambassadör på amerikanska Brewers Association och gästade Malmö för att berätta om sitt arbete.

Brew North är konferensen som var inledningen på helgens ölfest i Malmö. Alkoholpolitik, juridik och mångfald var ämnen för dagen.

I morgon är det dags för Great Swedish Beer Festival i Malmö med 100 svenska bryggerier på plats. Men redan under fredagen började bryggarna att samlas då det var dags för konferensen Brew North, som arrangerades av Skånes Dryckesproducenter.

Efter en politisk diskussion om alkoholfrågor blev det information från Systembolagets Christoffer Eriksson. Efter lunchen var det Alkoholgranskningsmannen Mattias Grundström som på ett underhållande sätt berättade om de fallgropar som finns när det gäller reklam och inlägg på sociala media för alkohol.

Som avslutning på dagen var  Dr. J Jackson-Beckham på plats för att berätta om sitt arbete som mångfaldsambassadör på Brewers Association i USA. Ett viktigt och intressant arbete som ska leda till att alla ska känna sig välkomna i ölbranschen.

Här ovan ser du lite bilder från dagen.