Ny folkölsfest vid Alfs kiosk i Helsingborg

BIldspel

Bild 1 av 4

Marcus Hjalmarsson engagemang för Alf Johansson och Örebrkoiosken fortsätter. I helgen var det dags för folkölsfestival igen.

 

Marcus Hjalmarssons engagemang för Alf Johansson och hans kiosk går vidare. I helgen var det dags för folkölsfest vid kiosken igen.

Det var 2017 som Hjalmarsson och Brewski började att engagera sig i situationen för Alf Johansson och hans Örebrokiosken. Ett vägarbete gjorde det svårt att ta sig fram till kiosken och kunderna blev färre. Då bestämde sig Marcus Hjalmarsson för att hjälpa till. Han började med att sälja folkölsvarianten av Mangofeber enbart i Johanssons kiosk och därefter har det flera gånger ordnats med folkölsfester vid kiosken.
I helgen var det dags igen och uppslutningen var god. Det fina vädret bidrog till att många ville komma och prova öl och samtidigt visa sitt stöd för kioskägaren Alf Johansson.
Brewski, RÅÅ Bryggeri, Höganäs Bryggeri, Ödåkra Brygghus och Brekeriet var på plats för att servera sina lågalkoholproukter och där fanns också öl från bland annat öl, Oppigårds Bryggeri, Nynäshamns Ångbryggeri, Örebro Brygghus och Malmö Brewing.

Tack till Jeff Flindt för bilderna.