Bildtävling kan ta dig till ölfest i Florida

Sugen på att åka till Florida och ölfestivalen Wakefest? Nu kan du vinna en resa dit i en tävling som Poppels och All In Brewing anordnar.

Jonathan Wakefield var den gångna sommaren i Sverige för att brygga öl tillsammans med Poppels och All In Brewing. Bland annat bryggdes då en imperial stout som fått namnet Golden Ticket.

Nu kan det bli du som får en guldbiljett med resa tur och retur till Miami, tre hotellnätter och inträde till ölfestivalen Wakefest med cirka 100 olika bryggerier på plats.

Tävlingen genomförs på Instagram och handlar om att ta den bästa bilden.

– Bilden ska ha koppling till Kalle och Chokladfabriken eller till Florida, säger Rickard Hansveden på Poppels, som håller i tävlingen.

Dessa teman är valda utifrån en association mellan ölnamnet och filmen, samt att festivalen hålls i Florida och Miami.

Fram till 18 januari går det bra att tävla och festivalen äger sedan rum 17 februari. Då finns många av världens bästa bryggerier på plats och med betalat inträde kan du dricka gratis öl under hela festivalen.

Inför releasen av ölet Golden Ticket på Systembolaget 19 januari kommer det också att hållas ett premiärevent på Brewers Beer Bar i Göteborg. Det eventet genomförs lördag 13 januari.

Så här tävlar du:

1. Skapa en kreativ bild där temat speglar antingen Kalle & chokladfabriken eller Florida.

2. Publicera på ditt Instagramkonto med hashtag #jwakefieldbrewing #allinbrewing #poppels #goldenticket

3. Vinnaren utses den 12 januari 2018 på Poppels Instagramkonto. Åldersgräns för att delta är 21 år.