Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Nolia Beer 2019

18 oktober kl 15:00 - 19 oktober kl 20:00

Välkommen!
Den fjärde upplagan av Nolia Beer arrangeras 18-19 oktober 2019 i Umeå.

Det här är en mässa för alla livsnjutare som älskar eller är nyfikna på öl och smaker. Där inspiration och nyfikenhet leder fram till nya gastronomiska upptäckter.
Gå med vänner eller dina kollegor och njut av spännande smaker och möten med passionerade utställare. Ta del av deras sortiment och kan lova att ni möts upp av spännande nyheter.
Det kommer dessutom att hållas ett antal seminarium med provningar under mässan. Observera att det är begränsade platser till dessa så boka gärna i god tid. Programmet släpps i höst 2019.

Nolia Beer är en ölmässa med fokus på craftbeer/microbryggerier, men det kommer även finnas ett antal utställare med hantverksmässigt framställda spritdrycker, vin, mjöd, fruktvin och must. På Nolia Beer lyfter vi också fram mat för att ge dig som besökare en större upplevelse och möjlighet att prova dryck och mat i spännande kombinationer. Matutbudet breddas och förfinas.

På mässan finns loungeutrymmen och många sittytor och ståbord.
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan som kan köpas i förväg eller på plats. Utställare med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger som betalsätt. Max 10 cl per prov. Övriga utställare med delikatesser e dyl tar kort, kontanter, swish eller kuponger.
Förköpsbiljetterna garanterar en plats på mässan. Du kan välja att köpa endagars- eller tvådagarspass. I alla biljetter ingår glas och garderob.
Vi har givetvis student/pensionärsrabatt.
För student- och pensionärsbiljetter gäller att kunna uppvisa giltigt studentkort resp. giltigt pensionärsintyg eller ålder över 65 år.
Ledsagare går in gratis!
Alla över 20 är välkomna!
Mer information hittar du på www.noliabeer.se

Detaljer

Börjar:
18 oktober kl 15:00
Slutar:
19 oktober kl 20:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/385184902242520/

Arrangör

Nolia Beer

Plats

Nolia Beer
Signalvägen 3
Umeå, 903 22
+ Google Map