Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm

GRL PWR middag med Brooklyn Brewery

2018-05-18 kl 19:00 - 23:59

GRL PWR-middag med Brooklyn Brewery

Som kvinna i ölbranschen blir man ibland misstrodd, ifrågasatt och testad på sin kunskapsnivå, helt enkelt bara för att man är kvinna i en värld som traditionellt dominerats av män. Vi ser med glädje en förändring inom branschen där fler kvinnor väljer att arbeta med öl och vi vill vara med och bidra till att branschen fortsätter att utvecklas åt det hållet. 

Välkommen till en GRL PWR-middag hostad av systerbryggerierna Nya Carnegiebryggeriet och Brooklyn Brewery. Lise Ljungman och Gabe Barry, bryggeriernas ölexperter, bjuder på nyheter, rariteter och klassiker från respektive bryggeri och delar med sig av ölkunskap generellt och erfarenheter och berättelser från branschen ur sitt perspektiv. 

Kvällen består av en femrätters meny där Nya Carnegiebryggeriet och Brooklyn Brewery pairar en öl till varje rätt. 

Everybody is welcome, but this time the girls are doing the talking. 

___________________________________________________________

Miss Gabe Barry från Brooklyn Brewery är på besök som står för kvällens presentation av Brooklyn Brewery’s öl. Miss Gabe arbetar som Beer Education and Community Ambassador på Brooklyn Brewery där hon arbetar med att utveckla utbildningsprogram för att stötta Brooklyn Brewery och för att driva ölbranschen framåt.

Lise Ljungman presenterar Nya Carnegiebryggeriets öl. Lise är ansvarig för besöks- och ölprovningsverksamheten på bryggeriet där hon arbetar för att ta fram nya och oväntade koncept på ölprovningar för att utmana smaksinnena. Lise har även starkt drivit att det behövs mer GRL PWR i ölbranschen. 

Middagen kostar 695 kr per person (fem rätter, 10 öl, vegetariskt alternativ finns) och middagen startar kl. 19:00. För att köpa biljetter surfar ni in på vår hemsida: https://www.nyacarnegiebryggeriet.se/var-mat/ och bokar bord den 18:e maj och väljer GRL PWR eventet kl 19:00. Självklart är Alla välkomna denna kväll!

Detaljer

Datum:
2018-05-18
Tid:
19:00 - 23:59
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/450872915352396/

Plats

Nya Carnegiebryggeriet
Ljusslingan 15
Stockholm, 120 64
+ Google Map