Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Maltfestivalen 2018 på Bishops Arms

2018-02-17 kl 12:00 - 18:00

Årets roligaste lördag är i antågande.
Östersunds maltfestival har vuxit fram de senaste åren och blivit en väldigt uppskattad öl och whiskey-festival där du som besökare går runt bland pubarna i staden och träffar våra leverantörer och provar nyheter i öl/whiskey-världen.
Vi är väldigt spända och ser framemot denna dag

I år på The Bishops Arms har vi den stora äran att få jobba med följande leverantörer;

– Jemtehed&Brande
Våra lokala kamrater, dessa gubbar behöver knappt någon presentation längre. 4 året i rad som dom hänger med oss på blå dörren. Alltid glada, alltid goda öler, och säkert en fräckis nära till hands om en så önskar.

– Captain Lawrence
En ny Amerikan är i stan. Sedan 2006 har bryggeriet huserat i New York. Man är framförallt kända för att leverera öl fullbombade med härliga humletoner, superspännande tycker vi.

– Founders Brewing Company
Ett av Usas bästa bryggerier!
Med klassiker som All Day IPA, Dirty Bastard och KBS är detta ett bryggeri som genom sin mångsidighet visar att deras öler är av yppersta klass.

– Benromach
Karaktären kommer från de tillverkningsmetoder som Benromach använder sig av. Det handlar bland annat om långa jästider, jäskar i lärkträ och ovanligt små pannor som körs mycket långsamt. Högre fenolhalt i malten (som ger en bakomliggande rökighet), färska sherryfat och ett naturligt källvatten av yttersta kvalitet är också sådant som ger Benromach en egen stil i Skottland.

Detaljer

Datum:
2018-02-17
Tid:
12:00 - 18:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1536480496420148/

Plats

The Bishops Arms Östersund
Stortorget 8
Östersund, 831 31 Sverige
+ Google Map