Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Brewing Workshop

2018-04-14 kl 10:00 - 18:00

Hej tjejer!

Vill du lära dig mer om öl och dessutom få prova på att brygga? Eller har du provat att brygga öl och vill ta din hobby vidare? Häng med när vi under våren teamar ihop oss och anordnar workshops i ölbryggning på Malmö Brygghus!

Målet är att du som deltagare ska kunna sätta igång och brygga själv efter dagens slut.
Under workshopen brygger vi två öl parallellt samtidigt som vi smakar på, snackar om och utforskar bryggprocessens olika delar under avslappnade och glada former. Under tiden vi brygger får vi dessutom besök av HEMLIGA gäster!

Deltagande i workshopen kostar 899:- och då ingår, utöver en heldag med andra peppade tjejer, lunch, fika/snacks och två glas utav ölen när den är färdig. Oömma kläder rekommenderas då det är både städning och rengöring. 

KURSLEDARE: Emily Olofsson (Crime City Brewers, Taproom) har ett stort intresse för hantverksöl och arbetar till vardags på Malmö Brewing Company som Service Manager. Emily brinner för att väcka ett intresse för öl hos folk hon möter och få dem att vilja prova nya stilar. Som kursledare vill Emily få fler tjejer att ta plats och våga fråga – och berätta när det är något de kan!

Irina Carlén (Crime City Brewers, SHBF, Bryggeriet Korpen) har arbetat med öl sedan 2011 och har ett förflutet både hos Mikkeller och på Bishops Arms. Numer sitter hon i styrelsen för Svenska hembryggareföreningen, genom vilka hon har hållit föreläsningar runt om i landet. För henne är det viktigt med de didaktiska frågorna: vad, hur och varför någonting händer så räkna med noggranna förklaringar!

INFO: Workshopen riktar sig främst till personer som identifierar sig som kvinnor. 
Anmälan sker via booking@malmobrewing.com. Här anger du även specialkost. 
Anmälan är bindande genom en inbetalning à 899:- till BG: 5455-3011 Glöm inte skriva namn vid inbetalning. 
ENDAST 10 PLATSER, först till kvarn gäller.
För mer info, maila oss på crimecitybrewers@gmail.com

Aktuella datum framöver: 
Lördag 14 April 10-18 Level: Newbies
TBA Level: fortsättning

I samarbete med Malmö Brewing, SHBF och Maltmagnus.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Detaljer

Datum:
2018-04-14
Tid:
10:00 - 18:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1785194355116823/

Arrangör

Taproom Malmö

Plats

Taproom Malmö
Bergsgatan 33
Malmö, 21422 Sverige
+ Google Map